VIDEO Krievija ziņo, ka šorīt cietusi dronu uzbrukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/X/nexta_tv

Krievija paziņojusi, ka tai šorīt vairākās vietās uzbrukuši lidroboti, jo īpaši militārajam lidlaukam "Baltimor".

Telegramma kanāls "Baza" ziņo, ka pretgaisa aizsardzība notriekusi lidaparātu pāris kilometru attālumā no lidlauka. Krievijas Aizsardzības ministrija paziņojusi, ka izjaukts mēģinājums ar lidrobotiem uzbrukt objektiem Voroņežas apgabalā.

Telegramma kanāls 112 ziņo, ka lidrobots uzbrucis arī dzels rūdas ieguves un pārstrādes rūpnīcai Žeļeznogorskā, Kurskas apgabalā. "Saskaņā ar mūsu datiem bezpilota lidaparāts trāpīja tieši degvielas tvertnei uzņēmuma teritorijā. Tagad ugunsdzēsēji cenšas nodzēst ugunsgrēku," vēsta 112.

Arī Kurskas apgabala gubernators Romāns Starovoits paziņojis, ka Ukrainas lidrobota uzbrukuma rezultātā Žeļeznogorskas rajonā degvielas noliktavā izcēlies ugunsgrēks. "Deg degvielas tvertne, cietušo nav. Operatīvie dienesti devušies uz notikuma vietu," sacīja Starovoits.

Tiek ziņots, ka vēl divi lidroboti mēģinājuši uzbrukt naftas noliktavai Voroņežas apgabalā, bet tika iznīcināti. Atlūzas nogāzušās noliktavas teritorijā. Lidroboti uzbrukuši arī mērķiem Belgorodas apgabalā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu