Pirmdienas horoskops: 11. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EtiAmmos/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 11. martam.

AUNS

Nedēļa sākas nemierīgi. Ja kaut kas nenotiks pēc tava prāta, tad piktosies un gribēsi pasauli pārtaisīt. Enerģijas tev daudz, bet vai vērts to tērēt neauglīgos cīniņos?

VĒRSIS

Tu plāno, plāno un visu saplāno, bet pēkšņi notikumi ap tevi sagriežas virpuļos. Izmanto iespējas, kas var parādīties pavisam pēkšņi. Daudz kavēties nevajag, kāds cits var pasteigties pirms tevis.

DVĪŅI

Sekmīga diena profesionālajai izaugsmei, var nākt interesants karjeras piedāvājums. Ja pats pamani kādas iespējas, tad piesaki savu kandidatūru un nekautrējies nosaukt cenu.

VĒZIS

Jauno nedēļu iesākt grūti. Iespējams, iestājies neliels pavasara nogurums, varbūt esi uzņēmies pārāk daudz pienākumu, vai vienkārši dzīvē kaut kas jāmaina.

LAUVA

Parādi savas radošās spējas, un iedvesmo citus. Pozitīvam cilvēkam daudzi uzsmaida un daudzas durvis atveras. Priekšā jaunas tāles un interesanti izaicinājumi.

JAUNAVA

Tavas analītiskajās spējās un organizatora dotības tiks vērtētas īpaši augstu. Iedziļinies darbu vai projektu detaļās un izanalizē tās no dažādiem skatupunktiem.

SVARI

Pievērs uzmanību komunikācijai: vai skaidri esi izteicies, vai kolēģi sapratuši, vai nav palikuši neizrunāti jautājumi vai spriedze pēc karstākām diskusijām.

SKORPIONS

Tu spēj saliedēt komandu kopīgam darbam. Stāsti idejas, centies motivēt, liec lietā loģiskus argumentus. Arī ikdienišķiem darbiem vajag meklēt inovatīvus risinājumus.

STRĒLNIEKS

Tavs entuziasms un optimisms iedvesmos arī citus. Dalies ar idejām un piedāvā risinājumus - var rasties lieliskas sadarbības iespējas. Taču pirms pieņemt lēmumus, apsver tos rūpīgi.

MEŽĀZIS

Tev ir pieredze un tu zini, ko dari. Tomēr, lai panāktu ilgtermiņa panākumus, svarīgi būt gatavam pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Viegli nebūs, bet ir vērts.

ŪDENSVĪRS

Dalies ar savu redzējumu un iesaisties kreatīvās diskusijās. Varbūt ir laiks pārskatīt savus profesionālos mērķus un pievērsties projektiem, par kuriem sen esi domājis.

ZIVIS

Nemierīga un mainīga diena. Dažu brīdi šķitīs, ka dzīve velk atvarā, dažu brīdi, ka ceļš ved uz jaunām virsotnēm. Nepieņem lēmumus steigā, jebkurā situācijā vajag kādu brīdi apdomāšanai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu