Vīrietis, kurš lidostā Itālijā nodzīvoja deviņus mēnešus, mainījis dzīvesvietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

83 gadus vecam vīrietim, kurš dzīvoja Boloņas lidostā, nupat piedāvāta jauna dzīvesvieta, vēsta ziņu portāls "Euronews". 

83 gadus vecais vīrietis no Sicīlijas, kurš zināms tikai kā Arnaldo, pagājušajā vasarā sāka dzīvot Boloņas Markoni lidostā pēc tam, kad vairs nespēja nosegt iepriekšējās dzīvesvietas īres izdevumus.

Deviņu mēnešu laikā Arnaldo cieši satuvinājies ar lidostas darbiniekiem, kuri viņam pasniedza guļammaisu un ikdienā deva kafiju un pārtiku. Tāpat lidostas kioskā viņam katru dienu izsniegta kāda avīze.

Sākumā viņš apmeties ārā pie lidostas, jo teica, ka nevēlējās nevienam traucēt, taču līdz ar ziemas iestāšanos viņš ievācās lidojumu reģistrācijas zonā. Drīz vien pēc tam lidostas darbinieki viņam sāka palīdzēt. 

Pēc deviņiem mēnešiem talkā nāca arī Boloņas pašvaldība, kas patlaban meklē viņam pastāvīgu dzīvesvietu. Tagad Arnaldo dzīvo kādā viesnīcā. 

Boloņas labklājības departamenta pārstāvis Luka Rizo Nervo norāda, ka pašvaldība par Arnaldo iepriekš nezināja, jo viņš uz pilsētu pārvācies, nesazinoties ar vietējiem sociālajiem dienestiem. Pašvaldība par Arnaldo uzzinājusi pēc tam, kad viņa stāsts nonāca mediju redzeslokā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu