Ko slēpj tiktokere Marta, kura nekad nestrādās, nedraudzēsies un nerunās ar neglītiem un resniem cilvēkiem? (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Marta/TikTok

Vietnē "TikTok" kāda jauniete Marta, kura apgalvo, ka studē RSU, kļuvusi populāra, izsakot savas domas par dzīvi un cilvēkiem. Dažus tas sadusmo, daži smejas, daži brīnās. Marta tikmēr ieraksta vienu video pēc otra un apgalvo, ka katrs pats atbildīgs par to, ko domā un ko skatās internetā. Kāpēc par Martu šobrīd vispār runā? 

Plašāka sabiedrība Martas vārdu uzzināja, kad sociālajos medijos parādījās video ar meiteni, kura klāstīja savu viedokli par strādāšanu.

"Es negribu strādāt. Es nesaprotu, kāpēc man jāstrādā. Es nestrādāšu. Es netaisos strādāt. Es esmu mēģinājusi strādāt. 16 darbos. What the f&#$, tā ka nē – es negribu strādāt."

Marta iesmej par vadībām, kas gandrīz visur ir "slimas ar galvu” un ļoti "nelaimīgi". Un vispār: "Es uzskatu to, ka meitenēm vispār nav jāstrādā. Ja vien tu esi neglīta. Un stulba. Bet, ja tev viss ar galvu ir kārtībā, apprecies, dzemdē bērnus, sēdi mājās, uzraksti gatavošanas grāmatu, paņem trīs šitādus (kadrā parādās mazs sunītis), un dzīve ir skaista un brīnišķīga."

Redzot šo video, daudzi bija pārliecināti – nu tak feiks, vai kāds tā vēl domā? 

Drīz vien parādījās jauns Martas video, kurā viņa stāsta, ka nekad nerunās ar neglītiem un resniem cilvēkiem. Liekas, ka Marta neākstās. Martas diskusija tiešsaistes režīmā ar tiktokeri Elīzu par tēmu "resni un neglīti cilvēki" vietnē "TikTok" sacēla nelielu vētru. 

Sociālajos tīklos komentētāji izsaka diezgan polārus viedokļus. Pavīdējuši arī dažu Martas bijušo skolasbiedru izteikumi par Martu. Un te nu viss nav pavisam skaisti. Ko slēpj tiktokeres Martas skolas gadi un kāpēc Marta nevēlas būt upuris? Jau drīzumā lasiet tiešsaistes žurnālā TVNET+.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu