VIDEO "Gāzes pedālis ieķērās." Neprātīgais šoferis mēģina taisnoties, kāpēc Tīnūžos traucās ar 240 km/h (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānkopija no "Bez tabu" sižeta

Aizvadītajā nedēļā Latvijas interneta lietotājus pārsteidza video, kurā redzams, kā pārgalvīgi cilvēki Tīnūžos brauc ar ātrumu 240 km/h un vien par mata tiesu izsprūk no traģēdijas. Tagad TV3 raidījums "Bez tabu" sazinājies ar neprātīgo šoferi.

Video bija redzams, kā jaunieši gandrīz saskrienas ar pretī braucošu kravas auto, pēdējā mirklī pavirzoties malā. Vienā brīdī auto arī īslaicīgi nobrauc no ceļa, pēc tam palēnina gaitu.

Sociālajos medijos strauji bēdīgo slavu guvušo video, šķiet, filmēja pats šoferis, kura slava pilsētā nav ne par kripatu labāka.

"Audi" vadītāja un pasažieru identitāti jau izdevies noskaidrot, ko noteikti veicinājis fakts, ka teju katrs trešais Tīnūžu iedzīvotājs uzreiz atpazīst pārgalvīgo šoferi, iepriekš ziņoja raidījums "Degpunktā".

Tikmēr "Bez tabu" noskaidrojis, ka vīrietis jaunības gadus pavadījis Tīnūžos, kur labprāt uzdzīvo aizvien. Vairākus Tīnūžu iedzīvotājus neizbrīna redzētais, jo vīrietis sen ārdās uz ceļiem un "gāzis citus podus".

TV3 žurnālisti ilgstoši mēģināja sazināties ar pārgalvīgo šoferi, taču bez rezultātiem. Vēlāk gan izdevās ar viņu parunāties telefoniski.

"Varēja jau visādi notikt, tieši tā. Gāzes pedālis ieķērās. Gadās visādi. Būs jāsūdzas "Audi" centrā. Tehniskas problēmas ar mašīnu. Pārgalvīgi tas bija, bet nu, tā kā ir autosporta pieredze, paņēmu uz pieredzīti. Izvairījos no sadursmes," raidījumam "Bez tabu" stāsta pārgalvis.

Jāpiebilst, ka bēdīgi slavenā šofera un policijas sacītais atšķiras.

"Atzina vainu izdarītajā, nožēlo. Ir bijuši viņam iepriekš pārkāpumi, daudzi un dažādi. Par šo viņš norādīja, ka tas bijis izbrauciens pēc automašīnas "nočipošanas". Daudz zirgspēku, gribējuši pārbaudīt. Kad tuvojās Tīnūžiem, pasažieris esot teicis, ka vajag nofilmēt. Pasažieris neesot varējis atrast telefonu, tāpēc pats [stūrētājs] esot filmējis," raidījumam skaidro Valsts policijā. 

Tikmēr "Degpunktā" žurnālisti izpētījuši jaunieša sociālo tīklu saturu, kurā uzieti citi video, kas uzņemti pie automašīnas stūres. Piemēram, vienā video jaunietis tur vairākas 200 eiro banknotes, jo "vienmēr jābūt līdzi kukulim".

Jau ziņots, ka Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu