ASV policijas iecirknī ielien žurkas, apēd konfiscēto marihuānu un apreibst (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

ASV kādā policijas iecirknī žurkām izdevies iekļūt pierādījumu telpā un apēst konfiscēto marihuānu, paziņoja Ņūorleānas policija.

Ņūorleānas policijas nodaļas novecojušās telpas ir tik sliktā stāvoklī, ka grauzējiem izdevās iekļūt pierādījumu glabātavā, ziņo medijs "Sky News".

Policijas pārstāvji skaidro, ka žurkas pēc konfiscētās marihuānas notiesāšanas apreiba.

Ņūorleānas policijas iecirknim iet grūti. Piemēram, uz policistu rakstāmgaldiem atrasti žurku mēsli, bet ēkā, kurā departaments atrodas kopš 1968. gada, ir pelējums un staigā tarakāni, skaidroja policijas darbinieki.

Eksperts Rons Harisons aģentūrai "Associated Press" norāda, ka atsevišķos gadījumos žurkas pēc marihuānas "nobaudīšanas" var izjust to pašu, ko cilvēki.

Policijas iecirkņa pārstāvji uzsver, ka  darba apstākļi galvenajā mītnē ir ļoti smagi –  darbinieki demoralizēti, gaisa kondicionieri un lifti bojāti, bet potenciālie darbinieki tiek atturēti ierasties uz darba intervijām.

Vienlaikus uzslavas tiek veltītas departamenta biroju uzkopējiem, kuri "ir pelnījuši apbalvojumu par to, ka cenšas iztīrīt to, kas ir nenotīrāms".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu