VIDEO Ziepniekkalnā vīrietis Holivudas filmu cienīgā manierē bēg no policijas, taču nokrīt no ievērojama augstuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānkopija no "Degpunktā" sižeta

Otrdien Ziepniekkalnā kāds vīrietis mēģinājis bēgt, izlecot pa piektā stāva logu, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Otrdienas vakarā pie Valdeķu ielas 53. nama dzīvokļa durvīm atskanēja uzstājīga klauvēšana. Vīrietis palūkojās pa durvju "actiņu" un ieraudzīja, ka tur stāv vairāki likumsargi.

Aizdomās turamais apjuka. Istabā atradās arī viņa vecāki, kuri drīz vien krita panikā, ziņo raidījums.

Kamēr māte un tēvs uztraukti klaigāja, dēls paķēra guļamistabā vairākus palagus un izveidoja virvi. Vīrietis to izkarināja pa piektā stāva logu un rāpās lejā, līdz rokas zaudēja spēku un viņš nokrita no ievērojama augstuma. 

Tomēr arī gūtie savainojumi nebija šķērslis – aizdomās turamais centās skriešus aizbēgt no policistiem. Policija gan viņu noķēra.

Vīrietis bija nopietni ievainots, un policisti uz notikuma vietu izsauca mediķus.

"Viņš nepārtraukti kliedza, ka sāp, līdz viņam uzlika kompresiju ap vidukli, nostiprināja kakla daļu, pēc tam paņēma speciālas izbīdāmās nestuves, pacēla viņu, noguldīja, uzcēla uz ratiņiem un aizveda," raidījumam norāda mājas iedzīvotājs Nikolajs.

Nedēļas laikā šis ir jau otrais skaļais gadījums, kas krimināli saistīts ar Ziepniekkalnu. Portāls "Apollo.lv" aizvadītajā nedēļā ziņoja, ka likumsargi Ziepniekkalnā kāda agresīva vadītāja aizturēšanai lietojuši šaujamieročus.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu