Tiešsaistes žurnāla TVNET+ aktualitātes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai arī tiešsaistes žurnālam TVNET+ nu jau ir vairāk nekā trīs gadi, daudzi joprojām ir neizpratnē: "Kāpēc jāmaksā par saturu internetā? Informācijai taču jābūt bez maksas!"Šeit vispirms jāsaka – TVNET GRUPAS portāli joprojām turpina visas aktuālākās ziņas publicēt bez maksas. Savukārt TVNET+ par maksu pieejami profesionāļu komandas veidoti padziļināti un izvērsti papildu materiāli.

Citiem vārdiem sakot – TVNET+ nav tikai ziņas. Tas ir analītisks un izklaidējošs tiešsaistes žurnāls ar padziļinātu saturu par aktuālo un interesanto Latvijā un pasaulē. Tas ir papildu saturs, kura tēmu daudzveidība un dziļums palīdz veidot informētu viedokli un izprast notiekošo. Bet par karstākajām aktualitātēm joprojām aicinām turpināt lasīt pārējos mūsu grupas portālos.

Kopš šī gada februāra esam ieviesuši abonentu lojalitātes programmu, kurā ilgtermiņa klientiem ir iespēja iegūt dažādus labumus. Piemēram, šobrīd abonentiem izlozes kārtībā ir iespēja saņemt 50 € dāvanu karti "Biļešu servisā", biļetes uz Dailes teātra izrādēm, mūzikas koncertiem un festivāliem, kā arī Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēli pret Norvēģiju.

Reklāmas tirgus vienmēr bijis neatkarīgo mediju pamata ienākumu avots. Nav noslēpums, ka pēdējo gadu laikā medijiem reklāmas ieņēmumi strauji samazinās, jo lielie tehnoloģiju milži spējuši piesaistīt naudu, ko iepriekš reklāmdevēji investēja medijos. Arī tās ir pārmaiņas, uz kurām reaģējam un mācāmies dzīvot jaunos apstākļos.

Tomēr, ņemot vērā to, ka liela daļa lasītāju vēlas lietot portālus, neaplūkojot reklāmas, sākot ar šī gada aprīli esam papildinājuši TVNET+ ar iespēju abonēt to bez komercreklāmām. Proti – par papildu 1,5 € samaksu portālu uz 4 nedēļu periodu iespējams abonēt un lietot bez komercreklāmām.

Tāpat – no 17. aprīļa līdz 7. maijam esam uzsākuši pavasara kampaņu, kuras laikā TVNET+ abonementu uz gadu būs iespējams iegādāties par īpaši "garšīgu" cenu. Ar komercreklāmām tie būs tikai 19,95 €, bet bez – 34,95 € uz gadu.

Abonē šeit

Paldies, ka novērtējat neatkarīgu žurnālistiku!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu