Sestdien avārijās Latvijā cietuši 15 cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Automašīna, kura cietusi smagā ceļu satiksmes negadījumā Valsts policijas projekta "Edward" preses konferences laikā, kurā iepazīstina ar Latvijas statistikas datiem par ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušajiem vai smagi cietušajiem.
Automašīna, kura cietusi smagā ceļu satiksmes negadījumā Valsts policijas projekta "Edward" preses konferences laikā, kurā iepazīstina ar Latvijas statistikas datiem par ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušajiem vai smagi cietušajiem. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien Latvijā reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 15 cilvēki, informē Valsts policija.

Vakar septiņi cilvēki cietuši avārijās Zemgalē, bet pa četriem - Rīgas reģionā un Vidzemē. No cietušajiem trīs bija gājēji.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, vakarā ap plkst.21.30 tika saņemts izsaukums uz Dobeles novada Auru pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme.

Ar hidraulisko instrumentu palīdzību no automašīnas atbrīvoti trīs cilvēki, kuri tika nodoti mediķiem. Automašīnām atvienotas akumulatoru klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus vadītājus: četrus - Rīgas reģionā, bet pa diviem - Zemgalē un Vidzemē. Pieci aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 303 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 56 autovadītāji, Vidzemē - 84, Zemgalē - 71, Kurzemē - 56, bet Latgalē - 36 autovadītāji. Savukārt trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 644 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu