Ventspilī apbalvos 21 lielāko nodokļu maksātāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nodokļi. Ilustratīvs attēls.
Nodokļi. Ilustratīvs attēls. Foto: fizkes/Shutterstock

Ventspilī tiks godināts 21 lielākais nodokļu maksātājs pašvaldībā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Šonedēļ Ventspils domes sēdē tika apstiprināti nodokļu maksātāji, kuri kopsummā veikuši lielākos iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumus par nodarbinātajiem, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Ventspilī, un nekustamā īpašuma nodokļa maksājumus Ventspils pašvaldības budžetā pagājušajā gadā.

Pašvaldība apbalvos 21 nodokļu maksātāju, tajā skaitā, divus lielākos nodokļu maksātājus katrā no deviņām nozarēm, proti, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un zivsaimniecībā, apstrādes rūpniecībā, būvniecībā, vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā;, transportā un uzglabāšanā, viesu izmitināšanā un ēdināšanas pakalpojumos, darījumos ar nekustamo īpašumu, veselībā un sociālajā aprūpē, informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozarē.

Godināti tiks arī trīs lielākie nodokļu maksātāji, kuri 2023.gadā ir veikuši lielākos iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumus par vienu Ventspilī deklarēto nodarbināto, ja gada vidējais Ventspilī deklarēto nodarbināto personu skaits ir 20 un vairāk.

Visi lielākie nodokļu maksātāji saņems Ventspils pašvaldības Atzinības rakstus, savukārt lielākais nodokļu maksātājs, proti, 1.vietas ieguvējs katrā no deviņām nozarēm saņems īpaši pasākumam izgatavotu balvu. Informācija par godināšanas pasākuma norises datumu, laiku un vietu tiks publicēta atsevišķi.

Ventspilī tradīcija godināt uzņēmumus - lielākos nodokļu maksātājus, kas devuši nozīmīgu ieguldījumu Ventspils pilsētas labklājības un attīstības nodrošināšanā - aizsākās 1999.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu