"Milzīgs atvieglojums." Šilovs komentē savu pirmo uzvaru NHL izslēgšanas spēlēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Šilovs un Teodors Bļugers
Artūrs Šilovs un Teodors Bļugers Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs sarunā ar medijiem komentējis savu pirmo uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēlēs.

Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Nešvilas "Predators" vienību, Rietumu konferences pirmās kārtas sērijā izvirzoties vadībā ar 3-1.

Latvijas vārtsargs šajā mačā tika galā ar 27 pretinieku metieniem. Sarunā ar medijiem viņš atzina, ka par stāšanos "Canucks" uzzinājis aizvakar.

Runājot par atmosfēru arēnā, Šilovs vilka paralēles ar spēlēšanu Latvijas fanu priekšā.

"Esmu spēlējis Latvijā. Es teiktu, ka atmosfēra bija tāda pati. Fani tevi izsvilps vai atbalstīs, bet [šādā atmosfērā] tāpat ir prieks spēlēt," sacīja Šilovs.

"Canucks" hokejistiem uzvaru izdevās izcīnīt jau pašā pagarinājuma ievadā. Raksturojot pārdomas pirms pagarinājuma sākuma, Latvijas vārtsargs sacīja: "Domāju, kā atvairīt ripas un nodrošināt savai komandai labāko iespēju uzvarēt."

Šilovs arī norādīja, ka izslēgšanas spēļu hokejs bijis tieši tāds, kādu viņš pirms mača bija iedomājies.

"Zināju, ka mani sagaida svarīga spēle, kura dramatiski ietekmēs sērijas tālāko gaitu. Biju gatavs demonstrēt savu labāko sniegumu. Mums izdevās izcīnīt uzvaru, tāpēc tagad ir milzīgs atvieglojums," sacīja Šilovs.

"Canucks" nākamo spēli aizvadīs agrā 1. maija rītā plkst. 5 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu