FOTO Mūziķis Dons jaunā tērpā iemēģina Eirovīzijas lielo skatuvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 30. aprīlī, mūziķis Dons aizvadīja pirmo mēģinājumu uz Eirovīzijas lielās skatuves Malmē, Zviedrijā. Aplūko foto! 

Mūziķis 29. aprīlī devās uz Zviedriju un jau 30. aprīļa rītā aizvadīja pirmo mēģinājumu. 

Pirms pirmā mēģinājuma katras dalībvalsts delegācija saņem instrukcijas par drošību, tiek prezentēta ģērbtuves zona, kā arī auss monitoru telpa.

Savukārt pēc mēģinājuma katra delegācija skatās mēģinājuma ierakstu. Šeit tiek apspriestas jebkādas izmaiņas vizuālajā, operatora darbā, horeogrāfijā utt. Pēc tam seko grima konsultācija.

Atgādinām, ka Dons iepriekš sacīja, ka nekas no tā, kas bija redzams nacionālajā atlasē, nebūs uz Eirovīzijas lielās skatuves - ja nu vienīgi apģērba krāsas. Tiesa, tērpam esot vairākas versijas. "Ekrāna saturs ir pavisam savādāks, arī scenogrāfija. Nāks klāt vēl viens bekvokāls," intervijā "Rīta panorāmā" sacīja Dons, piebilstot, ka pārējais lai paliek kā pārsteigums.

Arī Kašers, kurš atbild par Dona skatuves tērpu, iepriekš izteicās, ka daudziem tas varētu būt pārsteigums.

Otro, noslēdzošo, mēģinājumu Dons aizvadīs 2. maijā.

Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latvijas dziesma "Hollow" izskanēs otrajā pusfinālā 9. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, savukārt fināls norisināsies 11. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu