VIDEO "Būtu viņu iepļaukājusi." Fani aizstāv Ostapenko izdarības mačā pret Žabēru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP / Scanpix

Platformas X lietotāji metušies aizstāvēt Latvijas tenisisti Aļonu Ostapenko, kura mačā pret Onsu Žabēru pretinieces komandai veltīja asāku izsaucienu, kā arī pēc spēles no Tunisijas atsveicinājās ļoti negribīgi.

Ostapenko, kura WTA rangā atrodas desmitajā vietā un Madrides "WTA 1000)" turnīrā izsēta ar devīto numuru, astotdaļfinālā ar 0-6, 4-6 piekāpās turnīra astotajai raketei tunisietei Onsai Žabērai (WTA 9.).

Spēles gaitā Žabēras komanda uzgavilēja teju katrai Ostapenko kļūdai. Latvijas tenisiste pēc uzvarēta geima otrajā setā uzkliedza pretinieces "soliņam", kurš viņu bija kaitinājis visu spēli. Galvenais vaininieks bija tieši Žabēras vīrs.

Ostapenko gan neizdevās šo emociju uzplūdu pārvērst uzvarētā otrajā setā, kā rezultātā viņa dalību turnīrā noslēdza. Pēc mača Ostapenko no pretinieces atsveicinājās ļoti bezpersoniski.

Platformas X lietotāji šajā reizē nostājās Latvijas tenisistes pusē.

- Onsas vīrs bija īstens kretīns.

- Jebkāda veida rokasspiediens pēc visa tā jau ir pieklājīga rīcība.

- Es būtu viņu iepļaukājusi.

- Šķiet, ka no Onsas komandas puses nāca visai kaitinoši kliedzieni. Līdz ar to Ostapenko dusmas ir saprotamas.

- Šī kliegšana bija diezgan kaitinoša pat pie TV ekrāna. Ļoti labi saprotu Ostapenko.

Latvijas tenisiste no pirmās kārtas bija brīva, otrās kārtas mačā ar 6-3, 6-1 pārspēja spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro (WTA 93.), bet trešajā kārtā ar 6-3, 6-3 apspēlēja argentīnieti Mariju Lurdesu Karli (WTA 82.).

Tikmēr Žabēra, arī sākot turnīru no otrās kārtas, vispirms ar 6-4, 5-7, 6-3 uzvarēja slovākieti Annu Karolīnu Šmiedlovu (WTA 68.) un trešajā kārtā ar 7-5, 2-6, 6-4 guva panākumu pār kanādieti Leilu Fernandesu (WTA 28.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu