Video "Celtics" bez savainotā Porziņģa sasniedz Austrumu konferences pusfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Džeisons Teitams
NBA zvaigzne Džeisons Teitams Foto: Reuters/ScanPix

Bostonas "Celtics", nespēlējot savainotajam Kristapam Porziņģim, trešdien sasniedza Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfinālu.

Bostonieši mājās ar rezultātu 118:84 (41:23, 27:23, 30:20, 20:18) uzveica Maiami "Heat" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 4-1.

Pusfinālā gaidāma cīņa ar Klīvlendas "Cavaliers" vai Orlando "Magic", šajā sērijā ar 3-2 vadībā esot klīvlendiešiem.

Porziņģis iepriekšējā spēlē sastiepa ikra muskuli un tuvākajos mačos nepiedalīsies.

"Celtics" komandā pa 25 punktiem guva Džeilens Brauns un Deriks Vaits, kurš tāpat kā 17 punktus guvušais rezervists Sems Hauzers, realizēja piecus tālmetienus. 16 punkti un 12 atlēkušās bumbas bija Džeisonam Teitamam, kurš arī iepriekšējā mačā guva savainojumu, bet Porziņģi starta pieciniekā aizstājušais Als Horfords guva astoņus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Viesiem Bems Adebajo guva 23 punktus, bet Tailers Hiro - 15. Maiami basketbolisti realizēja tikai trīs no 29 tālmetieniem.

Savainojumu dēļ šajā sērijā nepiedalījās Džimijs Batlers un Terijs Rozaiers, bet piektā spēle gāja secen arī Haimem Hakesam.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu