Lasmaņa meņģēšanās skandālā ierautā Auziņa apņēmusies uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Apbedīšanas biroja "Likteņsvece" vadītāja Una Auziņa pirms mēneša tika ierauta bijušā Jelgavas novada mēra Madara Lasmaņa meņģēšanās skandālā. Izskanēja versija, ka kāja, kas bija redzama Lasmaņa automašīnā domes sēdes tiešraidē, pieder Auziņai. Viņa gan to noliedz. Nu viņa pastāstījusi vairāk par sevi un atklājusi, ka gatavojas uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi.

Runājot par negācijām, kuras viņu skārušas Lasmaņa skandāla dēļ, Una izdevumam "Privātā Dzīve" saka: "Jā, man ir šobrīd grūti. Bet, kā jau Skorpionam, man piemīt tāda īpašība, ka spēju kā Fēnikss atdzimt no pelniem. Es zinu, ka atkal piecelšos kājās un būšu vēl stiprāka." 

Viņa kategoriski noliedz arī tagad, ka todien bijusi eksmēra Lasmaņa mašīnā, un, kā viņa pati apgalvo, tam esot ne viens vien pierādījums.

Šīs situācijas dēļ Una ir sapratusi, kurš ir īsts draugs un kurš par tādu tikai izliekas. "Šobrīd atsijāju graudus no pelavām. Gribu teikt paldies ģimenei, kolēģiem un draugiem, kuri man ir teikuši uzmundrinājuma vārdus: "Esi stipra! Turies! Tu vari to pārvarēt!"" izdevumam atklāj Auziņa.

Sevi mierinot, viņa aizvien biežāk rakstot dzeju un stāstus. "Iespējams, šie pārdzīvojumi manī ir kaut ko atvēruši. Es zinu, ka gribu uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi, jo man nav klājies viegli," atzīst Una.

Par to, ka Auziņa gaismas ātrumā kļuva slavena, jāpateicas Spānijā dzīvojošajam skandalozajam sānsoļu pētniekam Aldim Gobzemam, kurš "Instagram" nāca klajā ar versiju, ka video redzamā kāja piederot apbedīšanas biroja "Likteņsvece" vadītājai Unai Auziņai.

Pēc Gobzema publikācijas Auziņa vietnē "Facebook" veltīja viņam skarbus vārdus un aicināja atsaukt publiskoto informāciju. 

Ar viņas ierakstu var iepazīties zemāk.

Viņa iepriekš norādīja, ka Valsts policijā ir nodots "iesniegums par draudu izteikšanu un nepatiesu izdomājumu tīšu izplatīšanu masu saziņas līdzekļos, līdz ar ko notiek pārbaude" un plašāki komentāri sniegti netiks.

Plešoties skandālam plašumā, arī Lasmaņa kolēģi apšaubīja, ka video redzamā kāja pieder viņa sievai. 

Neilgi pēc video nonākšanas atklātībā ļaudis metās parodēt redzēto. 

Jau vēstīts, ka Lasmanis pirms nedēļas, 3. aprīlī, paziņoja par atkāpšanos no Jelgavas mēra amata.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka par pēdējā laika skaļāko skandālu kļuva video, kurā redzams, ka Lasmanis attālinātās Budžeta komisijas sēdes laikā pievērsies kādas sievietes kājām.

Video no komisijas sēdes:

Vairāk par Unas dzīves līkločiem lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 30. aprīļa numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu