Brasā internetā iepazīts vīrietis noslepkavojis sievieti

LETA
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) rosina Rīgas Ziemeļu prokuratūru apsūdzēt kādu vīrieti, kurš netālu no Brasas stacijas noslepkavojis un aplaupījis sievieti, informēja VP.

20.janvārī policijā tika saņemta informācija par 1972.gadā dzimušas sievietes pazušanu. Likumsargi sāka meklēšanas pasākumus un nonāca uz pēdām vīrietim, ar kuru pazudusī bija tikusies pazušanas dienā. Policisti noskaidroja šī 1982.gadā dzimušā vīrieša atrašanās vietu un ieguva informāciju par to, ka viņš varētu būt izdarījis noziegumu pret pazudušo. 21.janvārī likumsargi viņu aizturēja.

Izmeklēšanas laikā iegūta informācija, ka 20.janvārī pazudusī sieviete bija sarunājusi tikties ar aizdomās turēto vīrieti. Iepriekš viņi bija iepazinušies interneta vidē.

Satiekoties nomaļā vietā, netālu no Brasas dzelzceļa stacijas, vīrietis minēto sievieti sadūris ar nazi, bet pēc tam nolaupījis viņas somu ar personīgajām mantām.

Pēc laika policijas darbinieki atrada nogalinātās mirstīgās atliekas.

Aizdomās turētais jau iepriekš ir sodīts par laupīšanām un izvarošanām. Aizdomās turētajam tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Krimināllikums par šādu noziegumu paredz mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz 20 gadiem.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu