Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma šogad aizgāja no ģimenes un sāka attiecības ar Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu, abiem kļūstot par vienu no apspriestākajiem šovbiznesa pāriem.

Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Timma un Sedokova savas attiecības apstiprināja vien šā gada oktobrī. 

Tāpat Krievijas bulvārprese ziņo, ka Timma oficiāli izšķīries no sievas Sanas Timmas. Abi šo informāciju nav publiski apstiprinājuši. 

Jānis un Sana mija gredzenus 2016. gadā Bahamu salās. 

Timma un Sedokova regulāri dalās ar romantiskiem stāstiem un kopīgām fotogrāfijām, turklāt nesen tika baumots, ka Sedokova no Timmas pat gaida bērnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on