Mēbeles terasēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.imebeles.lv

Kam jāpievērš uzmanība, sākot aprīkot savu balkonu vai terasi. Protams, labākais rotājums ir ziedi, bet bez ērtām un skaistām mēbelēm jums neizdosies pārvērst šo vietu par mājīgu atpūtas zonu. Tam jums vajadzīgas speciālas mēbeles, proti, vasarnīcas mēbeles. Šo mēbeļu atšķirīgās īpašības ir funkcionalitāte, transformējamība un kompaktums.

Ja sirdij tuvākas ir mēbeles no koka, vajadzētu pievērst uzmanību mēbelēm, kuras izgatavotas no speciālām koku šķirnēm. Vispirms izejmateriāls (piemēram, Keruing koksne) tiek speciāli sagatavots. Koksni vāra sodas un sāls šķīdumā, bet pēc tam apstrādā ar speciālu antiseptiķi, kas ļauj šādām mēbelēm būt izturīgām ne tikai pret straujām temperatūras pārmaiņām, bet arī pret mitrumu. Koksne pēc šādas apstrādes nav pakļauta pūšanai, un jums nav nepieciešams šādas mēbeles ziemā likt slēgtā telpā (atšķirībā no pītām mēbelēm). Kā likums, dārza mēbelēm ir mērens šokolādes tonis, kas ļauj tām labi iekļauties jebkurā jūsu interjera krāsu gammā, it kā izplūstot tajā. Lielā sortimenta izvēle ļauj jums aprīkot ne tikai lielu terasi, bet arī nelielu balkonu.

Ja esat koloniālā stila piekritējs, droši variet aprīkot savu terasi ar pītām (Rattan) mēbelēm. Šāda veida mēbeles tika atzītas laikā, kad Anglijai piederēja vairākas kolonijas un kad tās padotie veda pīto mēbeļu komplektus sev uz dzimteni un aprīkoja ar tām savas vasarnīcu terases. Pēc izskata trauslas, bet īstenībā ļoti izturīgas — tādas mēbeles ir praktiskas. Diemžēl pat apstrādātas ar speciāliem līdzekļiem, pītās mēbeles nevar cauru gadu atrasties ārā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu