«Warriors» Ņūorleānā zaudē vietējai «Hornets» komandai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Pagājušās nakts Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēlē Goldensteitas «Warriors» viesos bez Andra Biedriņa sastāvā ar 102:108 zaudēja Ņūorleānas «Hornets» komandai.

Rezultatīvākais «Warriors» komandā ar 35 punktiem bija Monte Eliss, bet 22 punkti Korija Magetī kontā. «Hornets» rindās ar 20 punktiem izcēlās Kriss Pols, bet 14 punkti Deividam Vestam.

Jau ziņots, ka Biedriņš, iespējams, laukumā varētu atgriezties šī nedēļas nogalē uz sestdienas maču pret Fīniksas «Suns».

NBA TV  kanāla translāciju Latvijā nodrošina Lattelecom Interaktīvā televīzija. Šis  ir ASV kanāls, kurš saviem skatītājiem piedāvā aktuālāko un skatītāko basketbola līgas spēļu tiešraides. Ņemot vērā kanāla specifiku - lielākā daļa spēļu tiešraides notiek laikā, kad Eiropā ir nakts, kā patiesi labs bonuss vērtējama šī  kanāla TV ierakstu funkcija, kas nodrošina iespēju ierakstīt interesējošās spēles un noskatīties tās vēlāk - sev vēlamā laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu