Osama bin Ladens parādījies «British Airways» reklāmā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu aviokompānija «British Airways» (BA) sava jaunā pakalpojuma reklāmā min teroristu organizācijas «Al Qaeda» vadītāju Osamu bin Ladenu, ziņo laikraksts «The Daily Mail».

«British Airways» korporatīvajā laikrakstā «LHR News», kas tiek izplatīts Londonas Hītrovas lidostā, pirmajā lappusē ievietots fotoattēls, kas reklamē BA jauno pakalpojumu - iesēšanās talona saņemšanu ar «iPhone» palīdzību. Pasažieriem tiek piedāvāts ielādēt telefonā biļetes attēlu, lai pie reģistrācijas viņi varētu uzrādīt tikai to.

Laikraksts ziņo, ka fotoattēlā līdz ar smaidošo klerku un laimīgo pasažieri attēlots arī kāds cits cilvēks, kurš norāda uz «iPhone» kameru. Tuvāk aplūkojot, uz iesēšanās talona var izlasīt Osamas bin Ladena vārdu.

Uz biļetes rakstīts, ka bin Ladens ir «biežs aviokompānijas pasažieris», kurš ceļo pirmajā klasē.

Laikraksts izsaka pieņēmumu, ka šī akcija varēja būt neapmierinātā personāla «diversija». Atgādinām, ka apkalpju locekļu arodbiedrība «Unite» no 30.maija līdz 3.jūnijam pieteikusi otro no trim plānotajiem piecu dienu streikiem. Streikotāji prasa BA vadībai izmaksāt kompensāciju saistībā ar atvieglojumu atcelšanu.

BA pārstāvji paziņojuši, ka šī reklāma nebija ļaunprātīga, un solīja uzzināt, kā varēja notikt šāda kļūda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu