Silvestru Stalloni apbalvos par sasniegumiem karjerā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Šomēnes notiekošajā Holivudas filmu festivālā balvu par sasniegumiem karjerā saņems Holivudas aktieris un režisors Silvestrs Stallone, vēsta «Hollywood Reporter».

Stallone tiks apbalvots 20.oktobrī 14.ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonijā Beverlihilsā.

Pasākumā tiks apbalvoti arī godalgotais Holivudas aktieris Morgans Frīmens un viņa biznesa partnere Lori Makrīrija no kompānijas «Revelations Entertainment» par tehnoloģisko jauninājumu ieviešanu.

Režisors Toms Hūpers saņems apbalvojumu par vadību. Tiek uzskatīts, ka viņa filma «The King's Speech», kurā piedalās aktieris Kolins Fērts, kandidē uz lielāko skaitu balvu.

Filma vēsta par karali Džordžu, karalienes Elizabetes II tēvu, kurš pēc sava brāļa Edvarda VIII atteikšanās no troņa sākotnēji ļoti nelabprāt uzņemas karaļa pienākumus. Nervozas stostīšanās nomocīts, viņš saņem logopēda palīdzību un galu galā ir spējīgs vadīt valsti Otrā pasaules kara laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu