Kulda: nekas traks nav noticis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Pats uzskatu, ka aizvadīju labu pirmssezonas treniņnometni Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Atlantas «Thrashers», aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

Kā ziņots, Kulda pirmdien tika atskaitīts no «Thrashers» pamatsastāva un tika nosūtīts uz vienības fārmklubu Čikāgas «Wolves», kas spēlē Amerikas hokeja līgā (AHL).

«Pats uzskatu, ka aizvadīju labu pirmssezonas treniņnometni «Thrashers» komandā. Treneri bija apmierināti ar manu sniegumu. Arī es pats biju apmierināts,» pastāstīja Kulda. «Atlantā pašlaik ir ļoti daudz aizsargu, bet Dastina Bifuljēna pārcelšana no uzbrukuma aizsardzībā, iespējams, atņēma manu vietu aizsardzībā.»

«Nekas traks nav noticis. Turpināšu strādāt «Wolves» komandā un gaidīšu savu iespēju, kad mani izsauks atpakaļ. Ir, protams, lietas, pie kurām man jāpiestrādā, taču negribu izcelt neko konkrētu. Zinu tikai to, ka gribu spēlēt NHL un, kā jau visu laiku esmu apgalvojis, darīšu visu, lai tur nonāktu,» atzina Kulda.

Aizvadītajā sezonā Kuldam izdevās debitēt «Thrashers» sastāvā, NHL aizvadot četrus mačus, kuros latviešu aizsargs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Kulda pagājušajā sezonā aizvadītajās 66 AHL regulārā čempionātā spēlēs guva sešus vārtus un izpildīja 19 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +47, kas bija labākais visā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu