Šarapovai saderināšanās gredzens par 250 000 dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas tenisiste Marija Šarapova pastāstījusi, kā NBA čempionvienības Losandželosas «Lakers» aizsargs Saša Vujačičs izteicis viņai bildinājumu.

«Saša tiešām šokēja mani ar savu bildinājumu,» sportisti citē «Championat.ru». «Domāju, ka man ļoti paveicies - viņš mani ļoti lutina. Protams, tas vakars man kļuva par īpašu. Es nekad neaizmirsīšu to dienu, tas bija skaisti,» saka Šarapova.

Slovēņu basketbolists iepriekš atklāja, ka viņš izteicis bildinājumu pāra viena gada kopā būšanas jubilejā, taču kāzu datums vēl nav noteikts. Savukārt Šarapova sacīja, ka basketbolists vienatnē aizgājis uz veikalu, lai izvēlētos gredzenu par 250 000 dolāru un pasniegtu to savai mīļotajai.

«Paldies dievam, manam topošajam vīram ir laba gaume. Viņš ir vienkārši malacis. Mēs vēl neesam izlēmuši, kad svinēsim kāzas, kādu brīdi padomāsim. Mūs bieži šķir attālums, taču esam priecīgi, ka viens otram esam. Jau no paša sākuma Saša mani cienīja un saprata, kāds ir mans dzīves veids. Mēs abi esam neatkarīgi un mūsu profesija prasa pilnīgu pašatdevi,» piebilda tenisiste.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu