Rīgā notiks starptautiska kaķu izstāde

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

[s:36255]  4. un 5.decembrī Rīgas Nacionālajā sporta manēžā notiks starptautiskā kaķu izstāde, kuru rīko Kaķu mīļotāju klubs «Selēna». Katrā izstādes dienā būs apskatāmi vairāk nekā 250 kaķu, 26 dažādu šķirņu pārstāvji, portālu «Apollo» informēja Vineta Svikša, Kaķu mīļotāju kluba «Selēna» valdes priekšsēdētāja.

Izstādē būs apskatāmi kaķi no Baltijas valstīm un Skandināvijas. Visus četrkājainos pasākuma dalībniekus vērtēs starptautiskās kaķu mīļotāju federācijas FIFe tiesneši no Šveices, Austrijas, Slovākijas, Polijas, Dānijas un Zviedrijas. Kaķi tiks vērtēti pēc to atbilstības katras šķirnes striktiem standartiem. Izstādes noslēgumā tiks noteikts izstādes labākais kaķis, kurš iegūs titulu «Best of Best» («Labākais no labākajiem»).

«Vienuviet būs apskatāmi vairāk nekā 250 četrkājainie mīluļi, 26 dažādu šķirņu pārstāvji - pūkainie persieši, miermīlīgie britu īsspalvainie kaķi, spēcīgie meinkūni, rotaļīgie ragdolli, elegantās burmas, amizantie rekskaķi, temperamentīgie siāmieši un daudzi citi,» informē kluba «Selēna» valdes priekšsēdētāja Vineta Svikša.

Sadarbībā ar biedrību «Dzīvnieku pansija «Ulubele»» izstādē darbosies «Adopcijas stūrītis», kurā būs apskatāmi Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē mītošie mīluļi, kuri ilgojas pēc siltām mājām un gādīgiem saimniekiem.

Izstāde notiks 4. un 5.decembrī Rīgas Nacionālajā sporta manēžā Maskavas ielā 160, no plkst.10.00 līdz 16.00. Biļešu cena pieaugušajiem 2,00 Ls, skolēniem un pensionāriem 1,00 Ls, pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu