Atklās jaunu bērnudārzu «Rotaļa»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Pirmdien, 14. martā, plkst. 11.30 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks atklās jauno Rīgas pirmsskolas izglītības iestādi «Rotaļa», kas atrodas Lauku ielā 2b, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pasākumā piedalīsies Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis, pilnsabiedrības «BCC & LT» vadība, kā arī pirmsskolas izglītības iestādes darbinieki, bērni un viņu vecāki.

Jaunā pirmsskolas izglītības iestāde «Rotaļa» izveidota bērnudārza vajadzībām piemērotā ēkā, kura atbrīvojās, īstenojot skolu tīkla pilnveides pasākumus. Pirms tam šeit atradās Rīgas 6. vidusskolas sākumskolas klases, kas tagad ir pārceltas uz piemērotākām telpām - skolas ēku Matīsa ielā.

«Rotaļā» iespējams uzņemt 100 bērnus, to varēs apmeklēt bērni no pusotra gada vecuma, un tajā darbosies piecas grupiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu