«Kapteinis Amerika» Ziemeļamerikā uzveic Hariju Poteru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Piedzīvojumu filma «Captain America: The First Avenger» («Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs») pagājušās nedēļas nogales cīņā par ienesīgākās filmas titulu Ziemeļamerikā pārspēja poteriādes pēdējo daļu «Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa»), nopelnot 65,8 miljonus ASV dolāru (32,11 miljonus latu).

Flmas «Kapteinis Amerika» ieņēmumi ātri vien pārsniedza poteriādes pēdējās daļas plānotos 48 miljonus ASV dolāru (23,42 miljonus latu), ziņo kinoteātru ieņēmumu apsekojumu kompānija «Exhibitor Relations».

Poteriādes pēdējā daļa ierindojās otrajā vietā, nopelnot 274 miljonus ASV dolāru kopš tās pirmizrādes jūlija sākumā.

Trešo vietu ar 18,5 miljoniem ASV dolāru ieņēma komēdija «Friends with Benefits» ar Džastinu Timberleiku un Milu Kunisu galvenajās lomās.

Ceturtajā vietā ar 12 miljoniem ASV dolāru ierindojās fantastikas piedzīvojumu filma «Transformers: Dark of the Moon» («Transformeri: Mēness no otras puses)», piektajā ar 11,7 miljoniem ASV dolāru - «Horrible Bosses» («Neciešamie bosi»), bet sestajā vietā bija filma «Zookeeper», kas nopelnīja 8,7 miljonus ASV dolāru.

Kinokompānijas «Walt Disney Pictures/Pixar» animācijas filma «Cars 2» («Vāģi 2») nopelnīja 5,7 miljonus ASV dolāru un ierindojās septītajā vietā, bet otra topā iekļuvusī animācijas filma «Winnie the Pooh» («Vinnijs Pūks») palika astotā ar 5,1 miljonu ASV dolāru.

Filma «Bad Teacher» («Sliktā skolotāja») pagājušajā nedēļā ieņēma devīto vietu, bet Vudija Alena «Midnight in Paris» («Pusnakts Parīzē») jau otro nedēļu pēc kārtas saglabāja desmito pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu