Tamanes 14 punkti kaldina «Fenerbahce» trešo uzvaru Eirolīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

FIBA Eirolīgas turnīra spēlē trešdienas vakarā Zanes Tamanes un Elīnas Babkinas pārstāvētā Stambulas «Fenerbahce» savā laukumā ar 91:60 sagrāva Ungārijas klubu Šopronas «Uniqa-Euroleasing».

Tamane 23 minūšu laikā guva 14 punktus (2p. - 6/7, s.m. - 2/3), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu un pieļāva trīs kļūdas.

Tikmēr Babkina nospēlēja 13 minūtes, guva divus punktus (s.m. - 2/2), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un pieļāva divas kļūdas.

Uzvarētājām ar 18 punktiem izcēlās Penija Teilore, bet 17 punktus pievienoja Endžela Makkautrija. Šopronas komandā ar 16 punktiem atzīmējās Hanna Zaveča, bet 12 punktus sakrāja Tidžana Krivačeviča.

B apakšgrupas kopvērtējumā bijušā Latvijas izlases galvenā trenera Džordža Dikeulakosa vadītā «Fenerbahce» ar trim uzvarām trīs spēlēs ieņem otro vietu, bet pirmajā vietā ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir Salamankas «Perfurmerias Avenida» (Spānija).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu