Bezmaksas pasākums bērniem un vecākiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. martā t/c Galleria Riga (Dzirnavu iela 67) trešajā stāvā bērnu pasākumu aģentūras Jampadracis BB telpās no plkst. 11:00 līdz pat plkst. 21:00 norisināsies bezmaksas pasākums bērniem un viņu vecākiem. Pasākuma programmā paredzētas gan izglītojošas lekcijas vecākiem, gan interesantas radošās darbnīcas, gan rotaļas bērniem. Šajā dienā Galleria Riga Jūsu atvasīte varēs priecāties par Pecolli burvju mākslinieku mācekļa Artūra radītajiem brīnumiem!

Noderīgas konsultācijas un apmācības vecākiem

Plkst. 11:00 pasākums tiks atklāts ar Bēbīšu rītu, kurā viena no Latvijas vadošajām fizioterapeitēm Klaudija Hēla vecākiem nolasīs lekciju par rotaļlietu izvēli un rotaļāšanās nozīmi bērna dzīves pirmajā gadā.

No plkst. 12:00 līdz 13:00 vecāki varēs saņemt konsultācijas par ekoloģisko bērnu pārtiku, kā arī par slingu lietošanu. Dabas Dobe vecākus iepazīstinās ar Latvijā ražotiem biezeņiem, kas pagatavoti no biolauksaimniecības izejvielām, savukārt
profesionāli speciālisti apmācis vecākus, kā pareizi izmantot slingu jeb auduma gabalu, kas domāts bērna pārnēsāšanai.

Bērniem interesantas radošās darbnīcas un rotaļas

Plkst. 13:00 un plkst. 17:00 bērnus iepriecinās izrāde «Kā Bitīte Maijiņa medutiņu vāca».

Bet laikā no plkst. 14:00 līdz 17:00 bērni varēs piedalīties dažādās radošajās darbnīcās. Mazie varēs pagatavot sev kārumus, jo radošo darbnīcu rūķi ierādīs, kā taisīt šokolādes konfektes. Tāpat bērni varēs piedalīties svētku atklātnīšu veidošanā,
kas būtu lieliska dāvana māmiņai vai vecmāmiņai Sieviešu dienā. Un vēl bērni ir aicināti ņemt dalību papīra ziedu veidošanas darbnīcā.

Savukārt plkst. 18:00 Pecolli čaklais māceklis Artūrs klātesošos apburs ar burvju trikiem, turklāt atklās arī atsevišķu triku noslēpumus.

Pasākums tiks noslēgts ar jautrām un atraktīvām rotaļām ar sivēntiņu Nifnifu un Nafnafu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu