Baltmaizes pudiņš ar ievārījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Iesūti savu recepti un foto uz adresi dzive@apollo.lv, mēs to publicēsim portālā!

Nepieciešams:

0,5 paciņas tostermaizes
sviests
ievārījums
3 olas
500 ml piena
1 ēdamkarote vaniļas cukura
muskatrieksts

Pagatavošana:

Izvēlieties cepamtrauku. Vidēji lielam cepamtraukam būs nepieciešama puse no tostermaizes paciņas.
Maizi pārsmērē ar sviestu plānā kārtiņā un uz sviesta uzsmērē ievārījumu. Maizes pārgriež, lai veidotos trīsstūri.

Olas sakuļa ar pienu, vaniļu un muskatriekstu. Ietaukotā traukā kārto maizi, tad to pārlej ar piena maisījumu.

Cepamtrauku liek citā traukā ar ūdeni. Ūdens peldē pudiņu cep 30 - 40 minūtes 180 grādos.
Pasniedz tāpat vai ar saldējumu, putukrējumu vai skābo krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu