Dailes teātris par izdevīgām cenām tirgos biļetes uz aprīļa izrādēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

4.aprīlī notiks akcija «Dailes teātra Izdevīgā diena», kuras laikā uz vairākām Dailes teātra aprīļa izrādēm biļetes varēs iegādāties par izdevīgām cenām,  informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

4.aprīlī biļetes uz Lielajā zālē notiekošo 8.aprīļa izrādi «Primadonnas» varēs iegādāties ar 30% atlaidi, bet izrādi «Marija Stjuarte», kas teātra Lielajā zālē būs skatāma 26.aprīlī, varēs iegādāties ar 50% atlaidi.

Uz Dailes teātra Mazās zāles izrādi «Apglabājiet mani zem grīdas», kas notiks 10.aprīlī, visas biļetes šodien maksās sešus latus, uz 19.aprīļa izrādi «Kad citi jau guļ» visas biļetes šodien maksās četrus latus, uz 20.aprīļa izrādi «Gūsteknis pilī» - trīs latus, bet uz 27.aprīļa izrādi «Zagļi» šodien biļetes varēs iegādāties par četriem latiem.

Atlaide biļetēm tiks piemērota arī Kamerzālē iestudētajām izrādēm. Uz izrādi «Dullais», kas teātrī būs skatāma 12.aprīlī, biļetes varēs iegādāties par četriem latiem, 13.aprīlī gaidāmo izrādi «Ābels un Olga» visas biļetes šodien maksās piecus latus, uz 17.aprīļa izrādi «Vīrieši uz nervu sabrukuma robežas» biļetes maksās četrus latus, bet biļetes uz 25.aprīļa izrādi «Trilleris» varēs iegādāties par pieciem latiem.

Tāpat šodien par četriem latiem visas biļetes tiks tirgotas uz 29.aprīļa izrādi «Vīrietis Smiļģis».
Biļetes par īpašajām cenām šodien var iegādāties visās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu