Nāc un mainies ar bērnu grāmatām izstādē «Bērnu pasaule 2012»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Pepija Garzeķe», «Karlsons, kas dzīvo uz jumta», «Vinnijs Pūks»... tās ir tikai dažās no bērnu grāmatām, kuras varēsi atrast un iemainīt Grāmatu maiņas punktā, kas darbosies izstādē «Bērnu pasaule 2012» no 25. līdz 27. maijam. Arī vecāki varēs atrast sev ko piemērotu – bestsellerus, pasaules daiļliteratūras šedevrus, praktisko literatūru, romānus.

«Mums katram mājās ir kaudzīte ar grāmatām, kuras sen jau izlasītas un nav nepieciešamas! Neļaujiet uz tām krāties putekļus un dodiet iespēju tās izlasīt arī citiem! Nāciet uz izstādi un grāmatas ņemiet līdz! Un varbūt tieši Jūs Ķīpsalā atradīsiet grāmatu, kuru sen jau vēlējāties atrast?!» aicina izstādes «Bērnu pasaule» projekta vadītāja Aiva Borska.

Ikviens, kurš būs atnesis izlasītas un sev vairs nevajadzīgas grāmatas, tās varēs apmainīt pret citām. Grāmatas vērtība ir saturā! Un tas nekas, ja grāmatai nodilis vāks vai lapas sastapušas jau vairāku lasītāju rokas.

Grāmatu maiņas punkts Ķīpsalā darbosies visas trīs izstādes dienas no plkst. 10.00 līdz 19.00, pēdējā izstādes dienā – līdz plkst. 18.00. Aptuveni 800 grāmatas maiņas punktam ziedos Rīgas Centrālās bibliotēkas Repozitārija Apmaiņas fonds.

Pērn Grāmatu maiņas punkts ieguva lielu atsaucību un vairāki tūkstoši grāmatu ieguva jaunus  īpašniekus.

Kā zināms, no 25. līdz 27. maijam Ķīpsalā notiks grandiozs pasākums bērniem un vecākiem! Izstādē «Bērnu pasaule 2012» vienkopus būs gan idejas, gan preces – viss, kas vecākiem nepieciešams mazuļa barošanai, vannošanai, ģērbšanai un labam miegam, kosmētika, apģērbi un higiēnas preces grūtniecēm, turklāt par īpaši izdevīgām izstādes cenām!

Savukārt bērni varēs izbaudīt aizraujošu piedzīvojumu blakus hallē, kur notiks izglītojošs un attīstošs pasākums «Kas te? Es te! Ķīpsalā» Atraktīvi un izzinoši burvju triki, interesanti eksperimenti, filmu animēšana, asprātīgi konkursi, viktorīnas, šovi, aizraujošas rotaļas, attīstošas spēles, dejas un dziesmas – tās ir tikai dažas no aktivitātēm Ķīpsalā. Plašāka informācija : «bt1.lv/bp», «kasteestekipsala.lv».

Darba laiks:
 

  • 25. un 26. maijs 10.00–19.00
  • 27. maijs 10.00–18.00

Ieejas biļešu cenas:
 

  • Pieaugušajiem – Ls 3,00
  • Bērniem no 4 gadu vecuma – Ls 3,00
  • Pensionāriem – Ls 2,50
  • Ģimenes biļete (2+2) vai (1+3)) – Ls 10 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu