U-16 basketbolisti EČ zaudē Itālijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas U-16 kadetu basketbola izlase šodien Ventspilī aizvadīja Eiropas čempionāta otrā posma pirmo spēli, tiekoties ar Itālijas vienaudžiem.

Uzvaru ar rezultātu 76:67 izcīnīja Itālijas basketbolisti, līdz ar to Latvija patlaban E grupā ar bilanci 0-3 ieņem 5. vietu.

Visu mača laiku cīņa aizritēja līdzīgi un izšķirošie notikumi risinājās pēdējās ceturtdaļas izskaņā. Divas minūtes pirms tās beigām rezultāts bija 68:66 par labu Itālijai, bet pēc slam dunk sekoja 70:66. Latvija atbildēja ar precīzu soda metienu, itāļi ar trīspunkta metienu un sekoja 73:67. Atlikušajā laikā viesi tomēr savu pārsvaru nosargāja un svinēja panākumu.

Latvijas izlasē rezultatīvākais ar 28 gūtajiem punktiem bija Rauls Avenītis, bet pa desmit punktiem guva Ervīns Mežnieks un Rinalds Mālmanis.

Nākamajās E grupas spēlēs Latvijas izlase otrdien cīnīsies pret Horvātiju, bet trešdien spēlēt pret Turcijas valstsvienību.

Jau ziņojām, ka pirmajā posmā Latvijas izlase spēlēja B apakšgrupā, ar vienu uzvaru trijās spēlēs ieņemot trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu