Sieviete gūst sejas apdegumus, pirtī sajaucot karstā un aukstā ūdens traukus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPD

Aizvadītājā diennaktī Latgalē 46 gadus veca sieviete, pirtī sajaukusi ūdens traukus un aukstā ūdens vietā sev uzlējusi karsto ūdeni, gūstot sejas un galvas termiskus apdegumus, ar kuriem nogādāta slimnīcā, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

36 gadus vecs vīrietis Latgalē, atrodoties alkohola reibumā, sadurts vēderā. Savukārt Zemgalē, pļaujot zāli, 52 gadus vecam vīrietim iekoda čūska. Abos gadījumos cietušie nogādāti slimnīcā.

Latgalē 59 gadus vecu vīrieti suns sakodis rokā un kājā, kā arī Vidzemē 61 gadu vecam vīrietim, kurš bija alkohola reibumā, suns sakoda roku. Abi cietušie aizvesti uz slimnīcu.

NMPD reģistrējis arī vairāku traumu gūšanu, pārvietojoties ar velosipēdiem un motocikliem. Latgalē 21 gadu vecs motociklists alkohola reibumā uzbraucis ceļa zīmei un pēc tam iegāzies grāvī. Savukārt Kurzemē kritusi 81 gadu veca velosipēdiste. Gan vīrietis, gan sieviete ar galvas traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītājā diennaktī nav bijis daudz smagu traumu, skaidroja Bukša. NMPD saņēmis 1183 izsaukumus, no kuriem 212 gadījumos tika gūtas dažādas traumas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu