Gājējam uzbrauc trīs automašīnas (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 38 ceļu satiksmes negadījumi, no tām vienā nelaimē bojā gājis viens cilvēks, bet citās 14 cilvēki guvuši traumas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vakar Mārupes novadā, kāds automašīnas «Citroen» vadītājs uzbrauca gājējam, kurš pēc sitiena nokļuva pretējā braukšanas joslā, kur viņam virsū uzbrauca vēl divas automašīnas. Notriektais gājējs negadījuma vietā nomira.

Savukārt Daugavpilī, kāds automašīnas «Toyota Lend Cruiser» vadītājs traumēja 2005.gadā dzimušu meiteni, kura tajā brīdī stāvēja uz ielas braucamās daļas.

Tomēr lielākais ceļu satiksmes negadījumā cietušo skaits bijis vakar notikušajā ceļu satiksmes negadījumā Ķekavas novada Daugmales pagastā. Šajā negadījumā pēc divu automašīnu sadursmes cieta pieci cilvēki, kuri pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no slimnīcas atlaisti mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Rīgas reģionā reģistrētas 17 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 47 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 15 no tiem bija autovadītāji, 32 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 22 transportlīdzekļu vadītāji - septiņi autovadītājs un 15 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu