Nepieciešams:
Vistu aknas ar pastu saldā krējuma mērcē (22)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
600 g vistu aknu
3 sīpoli
3 burkāni
250 g saldā krējuma
sāls
pipari
sviests
400 g pastas
Pagatavošana:
Sīpolus sagriež pusapļos, liek cepties sviestā, pievieno sarīvētus burkānus. Apcep piecas minūtes, tad pievieno sagrieztas vistu aknas, sāli un piparus. Apcep piecas minūtes, tad visu pārlej ar saldo krējumu, uz mazas liesmas sautē pāris minūtes.
Pastu izvāra sālsūdenī, sajauc ar vistu aknām.