Vistu aknas ar pastu saldā krējuma mērcē (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/96434059@N00/

Nepieciešams:

600 g vistu aknu
3 sīpoli
3 burkāni
250 g saldā krējuma
sāls
pipari
sviests
400 g pastas

Pagatavošana:

Sīpolus sagriež pusapļos, liek cepties sviestā, pievieno sarīvētus burkānus. Apcep piecas minūtes, tad pievieno sagrieztas vistu aknas, sāli un piparus. Apcep piecas minūtes, tad visu pārlej ar saldo krējumu, uz mazas liesmas sautē pāris minūtes.

Pastu izvāra sālsūdenī, sajauc ar vistu aknām.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu