Daugaviņš Bostonā debitēs trešajā maiņā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš savā debijas mačā NHL komandas Bostonas «Bruins» sastāvā, visticamāk, debitēs vienā maiņā ar Džeju Pandolfo un Riču Peverliju, ziņo komandas twitter konts.

Nākamo maču «Bruins» aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Ņūdžersijas «Devils» hokejistus. Šis, visticamāk, būs debijas mačs Bostonas rindās gan Daugaviņam, gan Jāgram. Sākotnējā informācija gan liecināja, ka tieši šie abi hokejisti debitēs vienā maiņā.

«Bruins» komandā radušās problēmas ar centra uzbrucējiem pēc tam, kad otrdien savu ceturto smadzeņu satricinājumu karjerā guva viens no līderiem Patrīss Beržerons, kurš pagājušajā NHL sezonā saņēma Frenka Selkes trofeju, ko pasniedz labākajam aizsardzības stila uzbrucējam. Pagaidām nav zināms, cik ilgi viņš nevarēs spēlēt.

Pirmos trīs smadzeņu satricinājumus Beržerons guva attiecīgi 2007., 2008. un 2011. gadā, bet ceturto jau var nosaukt par viņa turpmāko karjeru apdraudošu. Beržerons šosezon uzvarējis 61,5% iemetienu, kas ir labākais rādītājs visā līgā. Beržerons parasti spēlēja arī «Bruins» komandas mazākumā. Kā zināms, arī Daugaviņam spēle mazākumā ir viens no galvenajiem uzdevumiem NHL.

Saīsinātajā NHL sezonā Daugaviņš līdz šim devies laukumā 19 mačos, kuros viņa kontā ir vieni gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -7.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Bruins» ar 35 spēlēs izcīnītiem 50 punktiem ir ceturtajā pozīcijā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu