Baložos nenoskaidrota automašīna notriec 11 gadus vecu velosipēdistu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar Baložos pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 11 gadus vecu velosipēdistu un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu notrieca 2002.gadā dzimušu zēnu, kurš brauca ar velosipēdu. Cietušais velosipēdists ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Automašīna aizbrauca no notikuma vietas. Patlaban policijas darbinieki noskaidro automašīnu un personu, kura to vadīja.

Savukārt Rīgā, Ieriķu ielā, sadūrās automašīna «Opel», kuru vadīja 1973.gadā dzimusi sieviete, un velosipēds, kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta velosipēda pasažiere, 1989.gadā dzimusi sieviete, kura ar politraumu nogādāta slimnīcā.

Iecavas novadā sadūrās velosipēds, kuru vadīja 1949.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «Chrysler Grand Voyager», kuru vadīja 1951.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta velosipēdists, kurš ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 42 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 14 bijuši autovadītāji, 28 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 23 transportlīdzekļu vadītāji - astoņi autovadītāji un 15 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu