Brāļi Daideri Ķeguma posmā tomēr piedalīsies (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Gaidāmajā pasaules čempionāta posmā blakusvāģiem, kas šonedēļ norisināsies Ķegumā, dalību apstiprinājuši brāļi Jānis un Lauris Daideri, «Apollo» pastāstīja sacensību rīkotāji.

Brāļi Daideri pirms Igaunijas posma, kas norisinājās pagājušajā nedēļas nogalē, atradās augstajā otrajā vietā pasaules čempionāta kopvērtējumā, taču kritiens jau pirmajā braucienā liedza cīnīties par ieskaites punktiem. Taču Ķegumā - mājas trasē, savu līdzjutēju atbalstītiem, Jānim un Laurim notiek būs dubultazarts un prieks cīnīties par goda pjedestālu un atgūt zaudētos punktus kopvērtējumā. Pašlaik Jānis un Lauris Daideri kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā.

Atgādinām, ka Ķegumā uz starta stāsies arī citas Latvijas ekipāžas – M.Rupeiks/H.Kurpnieks, Latvijas kantētāji ārzemju sportistiem – K.Stupelis, E.Mucenieks, kā arī Eiropas čempionātā Kvadru klasēm E.Meņģelis ir viens no kvadru klases Latvijas sportistiem, kas cīnīsies par uzvaru Latvijas posmā. Līdz ar to līdzjutējiem noteikti jāgatavo karogi, svilpes, krekli, lai gan kvadru klasē, gan arī blakusvāģu klasē uz goda pjedestāla kāptu latvieši.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu