«Opel» investē 130 miljonus eiro Kaizerslauternā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: opelblog, CC BY-NC-ND 2.0

Dzinēju un komponentu ražotnei Kaizerslauternā «Opel» ir nolēmis investēt 130 miljonus eiro. Šī summa atvēlēta nākamās paaudzes «Opel Astra» virsbūves komponentu un priekšējo sēdekļu konstrukcijas, kā arī nākamās paaudzes «Insignia» asu un virsbūves komponentu ražošanai.

Daļa investīciju tiks izmantota arī dzinēju izgatavošanai. Nākamā gada oktobrī plānots, ka būs gatava Euro 6 emisiju standartiem atbilstošā 2,0 litru dīzeļdzinēju saime. Šīs saimes dzinēji izcelsies ar savu augsto veiktspēju, zemo degvielas patēriņu un trokšņu un emisiju daudzuma samazinājumu.

Visi četri kompetenču centri - dzinēju izstrādāšanas, virsbūves komponentu un sēdekļu ražošanas, šasijas komponentu izstrādes un preses darbnīcas -, kas veido Opel Kaizerslauternas rūpnīcu, būs ieguvēji no iepriekš minētajām investīcijām.

«Kaizerslauterna nodrošina modernākās tehnoloģijas un augstākās kvalitātes produktus. Tādā veidā rūpnīca sniedz nozīmīgu ieguldījumu mūsu automobiļu panākumos un zīmola produktu ofensīvā, kas ietver 23 jaunu modeļu un 13 jaunu dzinēju radīšanu tuvāko gadu laikā,» paziņoja Dr. Noimans.

Rietumu Pfalcas rūpnīcas 2200 darbinieki šobrīd ražo detaļas un dzinējus «Opel Adam», «Astra,Corsa», «Meriva», «Zafira» un «Insignia» modeļiem. Līdz šim brīdim tur saražots vairāk nekā deviņi miljoni dzinēju.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu