Decembrī ar vairākiem koncertiem priecēs pūtēju orķestris «Rīga» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Adventes un Ziemassvētku laikā orķestris «Rīga» uzstāsies ar četrām koncertprogrammām dažādās Rīgas koncertzālēs, informēja profesionālā pūtēju orķestra «Rīga» mārketinga speciāliste Ilze Miķelsone.

Pirmās adventes koncertā, kas notiks 1.decembrī plkst.15 Rīgas Svētā Pētera baznīcā, orķestris «Rīga» uzstāsies kopā ar Rīgas kamerkori «Ave Sol», diriģentu Raiti Ašmani un solistiem Aiju Vītoliņu jeb «Amber» un Daumantu Kalniņu. Koncertā skanēs klasiskās melodijas - «Jūs, bērniņi, nāciet», «Ziemeļbriedis Rūdolfs» «Baltie Ziemassvētki», «Klusa nakts, svēta nakts» un citas Ziemassvētku dziesmas. Ieeja koncertā ir bez maksas.

Kinoteātra «Splendid Palace» Lielajā zālē 4.decembrī plkst.13 notiks mazajiem klausītājiem paredzēts koncerts «Ziemassvētku stāsti», kas ir abonementa «Nāc, ieklausies orķestrī «Rīga»!» otrais koncerts. To vadīs dziedātājs un aktieris Daumants Kalniņš. Koncertā varēs noklausīties fragmentus no Pētera Čaikovska baleta «Riekstkodis», kā arī populārās gadu mijas filmas «Viens pats mājās» un citas Ziemassvētku melodijas.

Savukārt 25. un 26.decembrī Ķīpsalas hallē orķestris «Rīga» uzstāsies Rīgas Ziemassvētku koncerta otrajā daļā. Svētku laika mūzikas programmu klausītājiem piedāvās aktrise Dita Lūriņa, operas dīva Kristīne Gailīte, solisti Ingus Pētersons, Daumants Kalniņš un Ieva Sutugova, Rīgas Doma zēnu koris un diriģents Mārtiņš Klišāns, Mazais operas un teātra orķestris jeb orķestris «Moto», Profesionālais pūtēju orķestris «Rīga» un diriģents Mārtiņš Ozoliņš.

Ar koncertu «Riga Jazz Ziemassvētkos» 26.decembrī plkst.20 Lielajā ģildē orķestris «Rīga» noslēgs 2013.gadu. Šajā koncertā Otro Ziemassvētku vakarā skanēs gan džeza stilā aranžētas Ziemassvētku melodijas, gan populāras džeza kompozīcijas. Uzstāsies orķestra «Rīga» bigbends un diriģents Raitis Ašmanis, vokālā grupa «Framest» un solisti - Ieva Kerēvica, Ieva Sutugova, Daumants Kalniņš un Andris Ērglis.

  • Biļetes un abonements uz orķestra koncertiem pieejami «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «bilesuparadize.lv».
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu