Liepājas Universitātē notiek uzņemšana doktora studiju programmās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

No 6.janvāra līdz 20.janvārim Liepājas Universitātē (LiepU) notiek reflektantu dokumentu pieņemšana divās Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes doktora studiju programmās: Liepājas Universitātes un Ventspils Augstskolas starpaugstskolu doktora studiju programmā "Valodniecība" un mākslas nozares doktora studiju programmā "Jauno mediju māksla", informēja Kristīne Milberga, Liepājas Universitātes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Valodniecības doktorantūras studijās (svešvalodu zinātnes valoda, zinātniskie darbsemināri, metodoloģiskie un lingvistiskie kolokviji, pētnieciskais darbs, akadēmiskie kursi, starptautiskā jauno lingvistu konference) tiek pilnveidotas zinātniskā, akadēmiskā un organizatoriskā darba kompetences, savukārt jauno mediju mākslas doktorantūras būtība ir radošajā praksē balstīta starpnozaru pētniecība - skaņu un audiovizuālā māksla, datu vizualizācijas, sociālie mediji un digitālo tīklu kultūra, interaktīvā māksla, inovācija un radošās industrijas.

Abās Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes doktorantūras programmās ir valsts budžeta apmaksātas studiju vietas.

Dokumentu pieņemšana notiek no 6. līdz 20.janvārim (darba dienās) plkst. 13.00 - 16.00 Liepājas Universitātē (Liepāja, Lielā iela 14), 214. kabinetā.

skatāmi šeit

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu