Nedēļas horoskops: 27. janvāris – 2. februāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ed Suominen, CC BY-NC 2.0

Tavs nedēļas horoskops: 27. janvāris – 2. februāris

  • AUNS Visnotaļ aktīva nedēļa. Iespējams, būsi organizators kādam saviesīgam pasākumam un lielāko daļu sava laika veltīsi tam, lai viss izdotos kā ieplānots. Kāds zīmes pārstāvis kravās koferus, lai dotos ceļojumā, kopā ar savu izredzēto. Kopumā šonedēļ tieksies pēc izaugsmes iespējām savā jomā. Vēlams atturēties no konfliktiem, strīdīgām situācijām, sevišķi jau attiecībās ar augstākstāvošajiem.
  • VĒRSIS Nedēļas pirmajās dienās būsi emocionāli noskaņots un uz visu reaģēsi saasināti. Neiesaisties strīdos un centies izlīgt ar tiem, kuriem esi sastrīdējies. Darba jomā būsi uzstādījis jaunus mērķus, uz kuriem tiekties. Sākot no nedēļas vidus un izskaņa veiksmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai gan privātā, gan darba jomā. Sirdī brīvajiem Vēršiem pastāv lieliskas iespējas iepazīties ar kādu šarmantu pretējā dzimuma pārstāvi.
  • DVĪŅI Tu nekādi nespēsi sakoncentrēties uz darba lietām. Iespējams, galvā maisīsies kādi neatrisināti privātas dabas jautājumi. Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis paņems atvaļinājumu, lai atpūstos un tiktu skaidrībā pats ar sevi, savām izjūtām. Sākot no trešdienas, kļūsi atvērtāks un sabiedriskāks un arī tavs enerģijas lādiņš pieaugs. Nav izslēgts, ka negaidīti sastapsi kādu personu no savas pagātnes.
  • VĒZIS Nedēļas sākumā labprātāk saimniekosi pa māju, pievērsīsies savām atvasītēm, mīļotajam cilvēkam. Iespējams, ar mīļoto kopīgi plānosiet bērnu nākotni, izglītības jautājumus. Veiksmīgs laiks, lai uzsāktu ko jaunu, apmeklētu kursus, studijas sev interesējošā jomā. Tuvojoties nedēļas izskaņai, sajutīsi sevī romantisma vēsmas. Brīvdienas piemērotas lielveikalu apmeklēšanai.
  • LAUVA Sākot no pirmdienas, labs laiks, lai pievērstos fiziskām aktivitātēm, apmeklētu sporta zāli. Sirdī brīvie Lauvas meklēs romantiskus piedzīvojumus, lai kur spertu savu kāju. Nav izslēgts, ka šonedēļ vairākkārtīgi uzstāsies plašākas auditorijas priekšā, vadīsi kādu sapulci vai konferenci. Materiālas dabas jautājumus, to risināšanu vēlams atlikt uz nākamo nedēļu. Attiecībās ar atvasītēm viegli radīsi kopīgu valodu.
  • JAUNAVA Centies atturēties no līdzgaitnieku kritizēšanas, ja nevēlies pretī saņemt tādu pat attieksmi. Iespējams, tev būs pagrūti koncentrēties uz darba lietām, jo galvā šaudīsies pavisam citas domas. Tev padosies praktiskas nodarbes. Kādu Jaunavu aizraus dažādu kultūras pasākumu apmeklēšana. Iespējams, katru brīvo mirkli pavadīsi ārpus mājas, baudot mākslu. Mājās būsi īsts pedants, tieksies pēc tīrības un kārtības.
  • SVARI Iespējams, kāds Svaru zīmes pārstāvis gatavosies pārvākties uz jaunu mitekli, tāpēc aktīvi kravās mantas un šķiros visu, kas uz palikšanu, kas nē. Tev padosies dizaina lietas, atklāsi sevī jaunu talantu ko visticamāk nolemsi ar laiku izskolot nopietnā līmenī. Brīvdienās vari nolemt satikt sen neredzētus cilvēkus. Varbūt apmeklēsi kādu naktsklubu ļoti jautrā kompānijā. Pašā nedēļas izskaņā iespējami negaidīti ciemiņi.
  • SKORPIONS Nedēļas pirmās dienas solās būt visnotaļ aktīvas un piedzīvojumiem bagātas. Tu tieksies pierādīt sevi, savas spējas līdzgaitniekiem. Kopumā tu nekādi nepieļausi konkurenci. Veiksmīgs laiks tiem Skorpioniem, kuri savu dzīvi saistījusi ar sporta tematiku. Tuvojoties nedēļas izskaņai, sāksi aktīvi plānot brīvdienu nodarbes. Iespējams, sagādāsi kādu patīkamu pārsteigumu mīļotajam cilvēkam.
  • STRĒLIEKS Būsi dzīvespriecīgs un ar savu plašo smaidu apbursi ne vienu vien līdzcilvēku. Tu vari uzstāties plašākas auditorijas priekšā, izpelnīties cilvēku apbrīnu, gūt sev sekotājus. Iespējams, kāds zīmes pārstāvis nolems paplašināt savu redzesloku un doties izbraucienā ārpus dzimtenes robežām. Tev būs lieliska humora izjūta ar to spēsi tikt ārā pat no vispiņķerīgākajām situācijām.
  • MEŽĀZIS Tu izjutīsi zināmu enerģijas izsīkumu. Nav izslēgts, ka tev būs radušās veselības problēmas, tāpēc neatmet tām ar roku un apmeklē nepieciešamo speciālistu, ārstu, lai ko darītu lietas labā. Tev padosies ar grāmatvedību un visa veida dokumentāciju saistītas lietas. Kāds zīmes pārstāvis daudz laika pavadīs savā mājvietā, aktīvi plānojot nākotni. Esi piesardzīgs, vadot automašīnu, sevišķi diennakts tumšajā laikā!
  • ŪDENSVĪRS Kāds Ūdensvīrs nedēļas pirmās dienas pavadīs pelnītā atpūtā no darba. Tev patiks saimniekot pa māju, iekārtot, tieksies ieviest kārtību ikdienas haosā. Nedēļas izskaņa piemērota jaunu kursu, studiju uzsākšanai. Tev patiks pavadīt laiku kopā ar līdzīgi domājošajiem. Varbūt apmeklēsi kādu domubiedru grupu vai pats tādu nolemsi izveidot. Brīvdienās atturies no alkohola lietošanas.
  • ZIVIS Nedēļas pirmās dienas būsi nobriedis kārtīgi pastrādāt un paveikt ko dižu, taču tava apņemšanās ātri vien pagaisīs jo enerģijas trūkums darīs savu. Tev būs pagrūti koncentrēties darba lietu risināšanai. Sirdī brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv lieliska iespēja iepazīties. Tavs radošais gars sarosīsies un tu pārsteigsi ne vienu vien līdzcilvēku, ar ko īpašu košu un spilgtu. Saskarsmē ar radiniekiem centies būt nedaudz atvērtāks un pretimnākošāks.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu