RTU aicina uzņēmumus pieteikties Karjeras dienai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina uzņēmumus līdz 10. februārim pieteikt savu dalību RTU Karjeras dienā, kas notiks šā gada 20. martā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Pieteikumi jāsūta uz e-pastu [s:47119].

RTU Karjeras dienā uzņēmumiem būs iespēja klātienē uzrunāt potenciālos darba ņēmējus un praktikantus, iepazīstinot plašu auditoriju ar savu darbību. Savukārt studenti un citi interesenti varēs tikties ar interesējošo uzņēmumu pārstāvjiem un sākt veidot nākamo posmu savā karjerā. Lai iespējamo darba devēju un darba ņēmēju sarunas noritētu produktīvāk, ieteicams ņemt līdzi savus CV. Apmeklēt RTU Karjeras dienu aicināti jebkuras augstskolas studenti, kā arī citi interesenti, kuriem ir aktuāli karjeras izaugsmes jautājumi.

RTU Karjeras diena ir lielākais no Latvijas universitāšu rīkotajiem profesionālās orientēšanās pasākumiem, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus studentu un potenciālo darba devēju. Šogad pasākums notiks jau vienpadsmito reizi, un tam jau ir pieteikušies 84 uzņēmumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu