Pēc petīcijas ierosināšanas rediģēts Keitijas Perijas videoklips (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu dziedātājas Keitijas Perijas jaunākais videoklips «Dark Horse» rediģēts, jo tas aizskarot musulmaņus, uzskata vairāk nekā 65 000 cilvēku parakstītas petīcijas autors.

Perija video attēlota kā Ēģiptes valdniece, kas savus pielūdzējus pārvērš smiltīs. Šazads Ikbals no Bredfordas Anglijā savā petīcijā pieprasa izņemt video no vietnes «YouTube», jo viens no sadedzinātajiem un smiltīs pārvērstajiem vīriešiem esot valkājis kulonu ar Dieva vārdu arābu valodā.

«Video ir acīmredzama zaimošana, jo Keitija Perija, kura šķietami attēlo Dieva pretstatu, liek liesmām aprīt ticīgo un vārdu «Dievs»,» rakstīja Ikbals. Aina nav dzēsta, taču ar digitālo tehnoloģiju palīdzību kulons no tās izdzēsts.

Petīcijas ierosinātājs sacīja, ka esot «sajūsmināts» par iznākumu. «Allāha vārds ir izņemts no dziesmas «Dark Horse» videoklipa,» petīcijas parakstītājiem vietnē «Change.org» paziņojis Ikbals. «Es no sirds pateicos ikvienam no jums. Jūsu balsis ir sadzirdētas.»

«Mūziķi, jums ir bagātība, slava un panākumi. Lūdzu, neizsmejiet citas reliģijas, lai vairotu savu atpazīstamību,» norāda Ikbals. Petīciju parakstījuši cilvēki no Lielbritānijas, Austrālijas, Malaizijas, Indonēzijas, Marokas, Libānas, ASV un citām valstīm.

«Dark Horse» videoklips vietnē «YouTube» kopš ievietošanas 20.februārī ticis skatīts vairāk nekā 38 miljonus reižu.

Perija uzauga kristīgā ģimenē, un abi viņas vecāki ir mācītāji.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu