Ārkārtas situācijas dēļ darbā nepatikšanās Džērsijas salā iekuļas vīrietis no Latvijas (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Victor1558, CC BY-SA 2.0

Pamatīgās nepatikšanās Džērsijas salā, Gorijā, iekūlies kāds autovadītājs no Latvijas. Automašīna, kurai viņš ar savu auto nolauza sānskata spoguli, piederēja policijai, vēsta portāls «Baltic-Ireland», atsaucoties uz «Gorey Guardian».

51 gadu vecais Latvijas valstspiederīgais Sergejs F. pēc ceļu satiksmes negadījuma pagājušā gada 25.jūlijā tika apsūdzēts par neuzmanīgu braukšanu, neapstāšanos un atbilstošas informācijas nesniegšanu.

Kad nemarķētajā mikroautobusā sēdošie policisti, izdzirdot trieciena un plīstoša stikla troksni, izkāpa no auto, viņi konstatēja, ka automašīnas sānu spogulis ir nolauzts, bet no notikuma vietas aizbrauc sudraba krāsas džips.

Autovadītājs vēlāk tika sameklēts, viņš atzina, ka braucot aizķēris automašīnu, kurai tika nodarīti bojājumi aptuveni 200 eiro vērtībā.

Apsūdzētā advokāts pastāstīja tiesai, ka viņa klients notikuma dienā ticis izsaukts uz darbu saistībā ar ārkārtas situāciju, kaut arī viņam bija jādodas atvaļinājumā.

Tiesnesis nolēma, ka vainīgajam līdz 6.maijam jāveic 750 eiro liels ziedojums Sv. Aidana dienas aprūpes centam Gorijā, pretējā gadījumā viņam tiks piemērots 1000 eiro naudas sods.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu