Publisko satelītuzņēmumu, kurā, iespējams, redzama pazudusī lidmašīna (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kāds students no Taivānas apgalvo, ka viņam ir izdevies atrast satelītuzņēmumu, kurā redzama pazudusī «Malaysia Airlines» lidmašīna.

Izdevums «The Taiwan China Times» vēsta, ka students satelītuzņēmumu ieguvis, izmantojot mājas lapu «Tomnod». Šo vietni izmanto tūkstošiem cilvēku, mēģinot atklāt lidmašīnas atrašanās vietu vai lidojuma virzienu.

Satelītuzņēmumā redzama lidmašīna, lidojam nelielā augstumā virs džungļiem. Students norāda, ka viņam, iespējams, izdevies atrast foto, kurā redzams tieši pazudušais «Boeing 777-200».

Pagaidām gan amatpersonas nav sniegušas nekādus komentārus par šo satelītuzņēmumu, kā arī to, kur tas tieši fiksēts.

Jau ziņots, ka aviokompānijas «Malaysia Airlines» lidmašīna «Boeing 777-200» pazuda 8.martā ceļā no Kualalumpuras uz Pekinu. Tajā atradās 239 cilvēki.

Sakari ar lidaparātu pārtrūka brīdī, kad tā atradās netālu no Malaizijas un Vjetnamas gaisa telpu robežas, un tas notika aptuveni stundu pēc lidmašīnas izlidošanas no Kualalumpuras uz Pekinu. Lidmašīna tobrīd atradās aptuveni pusceļā starp Malaizijas dienvidu pilsētu Kota Baharu un Vjetnamas dienvidu punktu, lidojot vairāk nekā desmit kilometru augstumā.

No lidmašīnas netika saņemti signāli par tehniskām ķibelēm, neatbilstošiem laikapsākļiem vai citām grūtībām.

Lidmašīnas meklēšana norit jau 11.dienu un aptver 7,7 miljonus kvadrātkilometru.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu