LU Datorikas fakultāte aicina uz Atvērto durvju dienu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 26. martā, plkst. 12.30 Latvijas Universitātes Datorikas fakultātē (Rīgā, Raiņa bulvārī 19, 3. stāvā, 12. auditorijā) notiks Atvērto durvju diena. Tās laikā skolēniem būs iespēja uzzināt sev noderīgu informāciju par studiju programmām, studiju procesu un ārpusstudiju aktivitātēm. Pasākums būs skatāms arī tiešraidē LU portālā.

Studētgribētājus uzrunās gan fakultātes dekāns, gan bakalaura studiju programmu direktori, kas detalizēti izstāstīs par fakultātes piedāvātajām studiju programmām, studiju uzsākšanu, studiju procesu un nākotnes perspektīvām. Savukārt, ar ārpusstudiju aktivitātēm iepazīstinās fakultātes studentu pašpārvaldes pārstāvji.

Atvērto durvju diena Datorikas fakultātē būs skatāma arī tiešraidē Latvijas Universitātes portālā www.lu.lv/tiesraide, kā arī vēlāk būs pieejams pasākuma video ieraksts.

Tiem skolēniem, kam nebūs iespēja piedalīties Atvērto durvju dienā klātienē, ir iespēja sevi interesējošos jautājumus iepriekš iesūtīt uz e-pastu jelena.polakova@lu.lv vai rakstīt tviterī @LU_Datorika un saņemt atbildi tiešraidē.

LU Datorikas fakultāte sadarbībā ar LU Matemātikas un informātikas institūtu sniedz augstāko akadēmisko, kā arī profesionālo izglītību, un veic pētījumus datorzinātnē un informācijas tehnoloģijās.

Datorikas fakultāte īsteno Eiropas kvalitātes līmeņa studiju programmas - bakalaura un maģistra studiju programmām ir piešķirta Eiropas kvalitātes zīme „Euro-Inf Quality Label».

Datorikas fakultāte piedāvā pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmu «Programmēšana un datortīklu administrēšana» ar iespēju izvēlēties programmētāja vai datortīklu administratora kvalifikāciju; datorzinātņu bakalaura, maģistra un doktora studiju programmas, kā arī starpnozaru otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmu «Dabaszinātņu un informācijas tehnoloģijas skolotājs».

Jāatgādina, ka šogad vienotā uzņemšana augstskolās notiks no 25. jūnija līdz 8. jūlijam plkst. 16.00, izmantojot e-pakalpojumu portālā www.latvija.lv, bet uz vietas Latvijas Universitātē no 2. līdz 8. jūnijam. Sekojiet līdzi informācijai LU portālā un tiksimies vienīgajā Latvijas Universitātē!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu