Astrologi apkopojuši prognozes par Koka Zirga gadu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Astrologi.lv piedāvā sabiedriskas un individuālās prognozes 2014.gadam - projektā Superhoroskopi.lv. Tas ir unikāls projekts, jo konkrētā cilvēka dzīvē apvieno vienuviet divas senas zinātnes - astroloģiju un numeroloģiju. «Centāmies atspoguļot prognozēs pilnīgi visas gada aktualitātes, sākot no sadzīves līdz pat Latvijas un Pasaules mēroga aktivitātēm,» stāsta projekta autors Kristaps Baņķis.

Projekta idejas un izstrādes autors ir astrologs un numerologs Kristaps Baņķis. Zodiaka zīmju prognozes palīdzējusi sagatavot www.e-astrologs.lv astroloģe Evija Bāre.

«Projekts pieejams kopš 2009.gada, bet šogad tas veidots jaunā dizainā un konceptuāli apvienojot zem viena nosaukuma Superhoroskopi.lv pilnīgi visas iespējamās prognozes par 2014.gadu. Tādēļ arī katram cilvēkam pieejamais prognožu apjoms sastāda vairāk nekā 47 lappuses,» precizē Kristaps Baņķis.

«Mūsu mērķis bija izveidot gada griezumā «vienas pieturas» prognožu vortālu, kurā saņemt visu svarīgāko, lai prastu labāk noorientēties laikā un gaidāmajās iespējās un krīzēs. Mēs piedāvājam ieskatīties nākotnē un izvērtēt, ko labāk darīt jau šogad, bet ko atstāt uz nākamo gadu,» papildina Kristaps Baņķis.

Superhoroskopi.lv iekļautos materiālus pakāpeniski, pienākot vajadzīgajam brīdim atspoguļos arī Astrologi.lv. Pagaidām visu kopā redzēt ir lielākā www.superhoroskopi.lv lietotāju privilēģija.

Projektā prognozes sastāv no trim daļām. Pirmkārt, Koka Zirga gada skaidrojošu aprakstu un paredzējumus, kas gaidāms ģimenē, darbā, varas gaiteņos u.c. Otrkārt, astroloģisks 2014.gada apraksts, ar gada enerģētikas atspoguļojumu konkrētajai Zodiaka zīmei, horoskopi Saules cikla mēnešiem. Treškārt, numeroloģiskā prognoze personai visam gadam un mēnešiem. Pilnīgi ekskluzīvs ir individuālais veiksmīgāko datumu kalendārs skaistumkopšanai, atpūtai, ceļošanai, sportam, biznesam, rutīnas darbiem, auto iegādei.

«Astroloģiskais gads sākas līdz ar Astronomisko pavasari, Austrumu gads sāks līdz ar pirmo Jaunmēnesi Ūdensvīra zīmē. Numeroloģiskais gads sāks līdz ar kalendārā gada maiņu. Bet katra cilvēka individuālais gads sākas līdz ar viņa dzimšanas dienu. Tādēļ jaunumu klāsts papildināt ar iespēju par puscenu iegūt populāro Dzimšanas dienas plānotāju no www.astrologi.lv,» norāda projekta veidotājs.

Prognožu pamatā ir astroloģijas zinības - planētu ciklu aprēķini un to ietekme - un numeroloģijas zinības - skaitļu enerģētisko vibrāciju ietekme uz cilvēku.

Tā kā iepriekšējos gados bija redzams, ka daudzi pakalpojumu pasūta draugam vai tuviniekam, tagad padomāts, lai līdzīga iespēja būtu arī uzņēmējiem gadumijā vienlaikus apsveikt uzreiz daudzus darbiniekus vai sadarbības partnerus.

Kristaps Baņķis ir portālu Astrologi.lv un Numerologi.lv, kā arī Latvijas Numerologu biedrības dibinātājs.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu