Atkal cieš bērni: zēns ar kvadraciklu iebrauc koka žogā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tom&Katrien, CC licence

Aizvadītajā diennaktī Dundagas pagastā kāds 2005.gadā dzimis zēns, mājas pagalmā vadot kvadraciklu, iebraucis koka žogā, aģentūru LETA informēja Sintija Virse, Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore.

Septiņgadīgais puisēns guvis miesas bojājumus un nogādāts slimnīcā.

Ambulatora medicīniskā palīdzība sniegta vairākiem cilvēkiem, kas cietuši satiksmes negadījumā Jelgavā, Rīgas ielas krustojumā ar Izstādes ielu. 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Nissan NV200», neizvēlējās satiksmes drošībai atbilstošu braukšanas distanci, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu «Ford transit», kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis. Ceļa satiksmes negadījumā traumas guva «Nissan NV200» pasažieri: 1976.gadā dzimusi sieviete, 2007.gadā dzimusi meitene un 2000.gadā dzimis zēns.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi; cietuši 17 cilvēki.

Transportlīdzekli alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā vadījuši kopumā 24 cilvēki, no tiem 13 bijuši velosipēdu un motorolleru vadītāji, bet 11 vadījuši automašīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu