2013.gadā lasītākie: Ātrā ābolu plātsmaize (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Shifted Librarian, CC BY-NC-SA 2.0

Nepieciešams:

2 glāzes miltu
1 glāze paniņu
3 olas
1 glāze cukura
1 tējkarote cepampulvera
0,5 tējkarotes sodas
1 ēdamkarote vaniļas cukura
āboli
cukurs+kanēlis+ skābais krējums

Pagatavošana:

Ābolus ( 7 vidēji lielus) nomizo un sagriež.

Olas saputo ar cukuru, pieliek vaniļas cukuru, paniņas, pieliek miltus, cepampulveri un sodu, sajauc. Uz plāts liek cepampapīru, uzlej mīklu, uzber ābolus. Cep 220 grādos 25 minūtes.

Karstai ābolmaizei pāri pārlej ar cukuru sajauktu krējumu, pārkaisa ar kanēli.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu